creatieve ondernemers
STARTPAGINA.

AGENDA.

CONTACT.

Deze website wordt onderhouden door leden van het XCBS (gesponsord door Glasatelier Heerlen).
Copyright XCBS © Alle rechten voorbehouden. Hosted by Ack.space
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen

Agenda XCBS

Zondag 23 juni 2019: Open ateliers van 10-17 uur
Open dag van Carbon6 met open ateliers van XCBS, proeverij van de Buurderij, kunst- en ambachtsmarkt, foodtrucks, live muziek, (kinder)theater, poppenkast, yoga demo, wellness info en nog veel meer!

-----------------------------------

Donderdag 13 december 2018: Wintermarkt van 16-19 uur
Cadeaumarkt van XCBS & gasten PLUS een proeverij van de Buurderij.

-----------------------------------
Zondag 2 september 2018: Open dag van 11-17 uur

Open Carbon6 & kunstmarkt

Op zondag 2 september was het weer open dag bij Carbon6. Het oude CBS-gebouw werd alweer voor de 6e keer opengesteld voor het publiek. En ook dit jaar was er een variëteit aan activiteiten met voor ieder wat wils.
 
De open dag vond merendeels plaats op het binnenplein van Carbon6. Ons creatieve cluster XCBS, organiseerde er een kunst- en ambachtsmarkt. Alles van glasbewerking tot en met beeldende kunst was vertegenwoordigd.

Popschool Parkstad liet een aantal van haar studenten shinen op het podium. En ook diverse bands lieten hun talent op de open dag aan het publiek zien en horen.

Diverse huurders van Carbon6 zetten hun deur open en het publiek kon een kijkje nemen in wat er zoal afspeelt in het gebouw. De diversiteit was groot: van 3D printen tot en met behandeling van fobieën met Virtual Reality. Het publiek kon ook zien hoe bijen in de stad leven en hoe bijenlucht helpt bij de behandeling van gezondheidsklachten.

Meer informatie over wat er allemaal in het gebouw gebeurt, vindt u op www.facebook.com/Carbon6Heerlen/ en op de website van Carbon6.nl.